Vastgesteld bestemmingsplan ““IJsselmuiden-West, 1e herziening Dorpsweg 66-68, IJsselmuiden”
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat de gemeenteraad op 30 april 2015 het bestemmingsplan “IJsselmuiden-West, 1e herziening Dorpsweg 66-68, IJsselmuiden”, gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft een wijziging van de bestemming Agrarisch in de bestemmingen Wonen en Tuin op het perceel behorend bij Dorpsweg 66-68. Met de wijziging wordt beoogt de realisatie van een bijgebouw mogelijk te maken en het huidige gebruik als tuin planologisch te regelen. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan betreft een aantal ambtshalve wijzigingen van ondergeschikte aard.
Inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 14 mei 2015 zes weken ter inzage in het stadhuis. U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991156-VB01.
Beroep
Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzageligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad van Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven