Logo Westerveld
Vastgesteld bestemmingsplan Woningbouwlocatie Lindenlaan Uffelte’, Westerveld

De gemeenteraad van Westerveld maken bekend dat zij het bestemmingsplan “Woningbouwlocatie Lindenlaan Uffelte” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Ter inzage: het bestemmingsplan met bijbehorende stukken, waaronder het beeldkwaliteitsplan, zijn vanaf 14 mei 2015 tot en met 24 juni 2015 op afspraak in te zien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bijbehorende IMROcode is NL.IMRO.1701.0000BP000000000567-0003.

Beroep: tegen de beschikking kan tot en met 24 juni 2015 beroep worden ingesteld door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven