Wijzigen van het bestemmingsplan Landelijk gebied Olieeindsestraat 10, Schijndel
Logo Schijndel
 
Burgemeester en wethouder van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.6, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn het bestemmingsplan Landelijk gebied te wijzigen.
 
De wijziging betreft het omzetten van de agrarische bestemming met nadere aanduiding ‘geitenhouderij’ naar de bestemming Wonen. Daarbij zal de cultuurhistorisch waardevolle boerderij gesplitst worden in twee woningen. Overtollige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt.
 
Ter inzage
Het wijzigingsbesluit voor Olieeindsestraat 10 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 8 mei 2015 zes weken voor een ieder ter inzage. Het wijzigingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, waar het te vinden is via IMRO-code: NL.IMRO.0844.BPWOIieeindsestr10-ON01. Ook kan het wijzigingsplan worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.
 
Zienswijze
Tegen het ontwerp wijzigingsbesluit kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel. Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.
 
Algemene informatie
Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerp wijzigingsbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het wijzigingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.
Naar boven