Ontwerp omgevingsvergunning Venderstraat 5 Haler
Logo Leudal
Gemeente Leudal - Voornemen omgevingsvergunning met afwijking van het bestemmingsplan voor het perceel Venderstraat 5 Haler.
 
De gemeente Leudal heeft een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het bouwen van een nieuwe pluimveestal aan de Venderstraat 5 in Haler.
 
Bestemmingsplan
Deze activiteit is niet geheel in overeenstemming met de ter plaatse geldende bestemmingsplannen “Buitengebied Leudal”  omdat de gronden enkel gebruikt mogen worden ten behoeve van agrarische doeleinden waarop géén gebouwen(uitgezonderd kleine gebouwen ten behoeve van algemeen nut) mogen worden opgericht. De activiteit is niet in strijd met een goede ruimtelijke ordening.
Burgemeester en wethouders zijn voornemens om af te wijken van het geldende bestemmingsplan en de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen (bestemmingsplanafwijkingsbesluit ex artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo).
 
Ter inzage
Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 7 mei 2015 tot en met 17 juni 2015 voor een ieder gedurende openingstijden ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.
 
Zienswijze
Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Klantcontactcentrum (0475) 859000.
 
Heythuysen, 6 mei 2015.
 
Naar boven