Ontwerp wijzigingsplan
Logo Hengelo
- Bestemmingsplan bedrijventerrein Twentekanaal, wijzigingsplan geluidzone industrieterrein Twentekanaal
Dit wijzigingsplan heeft als doel de verlegging in zuidoostelijke richting van de huidige begrenzing van de gebiedsaanduiding “geluidzone – industrie” voor het industrieterrein “Twentekanaal”. Door het verdwijnen van een aantal geluidgevoelige bestemmingen in de directe omgeving van het industrieterrein behoort de verruiming van deze gebiedsaanduiding tot de mogelijkheden.
 
Met dit wijzigingsplan wordt beoogd de ontwikkelingsmogelijkheden van bedrijven op het industrieterrein “Twentekanaal” te verbeteren. Gelijktijdig met deze wijziging is een uitbreiding van de geluidszone op Enschedees grondgebied planologisch voorbereid.
 
Inzien en zienswijzen
U kunt het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken van 6 mei tot en met 16 juni 2015 op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo (Ov.) en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BPW0009-0201. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders o.v.v. het zaaknummer 1070292. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Gonny Boers, telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze.
 
Informatiebijeenkomst
De stukken kunnen ook worden ingezien tijdens een informatiebijeenkomst, die op 1 juni 2015 van 17.00- 19.00 uur wordt gehouden in Zalencentrum de Waarbeek, Twekkelerweg 327 in Hengelo. Tijdens deze informatiebijeenkomst is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Naar boven