Ontwerpbestemmingsplan Oudega – Uitbreiding
Logo De Friese Meren
Met ingang van vrijdag 8 mei 2015 ligt gedurende 6 weken het ontwerpbestemmingsplan Oudega - Uitbreiding met de bijbehorende stukken ter inzage.
 
Plangebied
Het plangebied is gelegen aan de noord-westzijde van de oude kern Oudega. De grens van het plangebied wordt aan de zuid- en oostzijde globaal gevormd door de weg It Stalt.
 
Doel
Het bestemmingsplan beoogt de bouw van maximaal 10 woningen mogelijk te maken in het plangebied in aansluiting op de meest recente uitbreiding aan It Stalt te Oudega.
 
Waar ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:
. de centrale balie van het gemeentehuis Herema State 1 te Joure
. het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1)
. het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88).
Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.defriesemeren.nl. Verder is het plan te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De planid is NL.IMRO.1921.BPOUG15UITBREIDING-ON01.
 
Zienswijze
Gedurende de termijn van ter inzage legging kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling.
 
Schriftelijk:
Schrijf een brief aan de gemeenteraad van De Friese Meren, postbus 101, 8500 AC Joure. Vermeld in uw brief:
ontwerpbestemmingsplan Oudega - Uitbreiding
waarom u een zienswijze indient
de datum
uw naam en adres
uw handtekening
 
Mondeling:
U kunt daarvoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 05 14. Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk veertien dagen voor het einde van de termijn van terinzagelegging te bellen voor een afspraak, zodat u het risico op termijnoverschrijding voorkomt. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
 
Vragen?
Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling via telefoonnummer 14 05 14.
 

Joure, 7 mei 2015

Burgemeester en wethouders van De Friese Meren

Naar boven