Vooraankondiging (partiële) herziening bestemmingsplan Duin-Vlagheide deelgebied II, Schijndel
Logo Schijndel
Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Schijndel bekend dat voor het gebied Duin-Vlagheide deelgebied 1 (gedeeltelijk perceel P. 344) te Schijndel een partieel bestemmingsplan wordt voorbereid.
 
Dit bestemmingsplan is een aanpassing van het bestemmingsplan Duin-Vlagheide, deelgebied II (NL.IMRO.0844.BPDuinVlagheideDII-VG01), waarbij de generieke regeling van het moederplan wordt gewijzigd in een voor Berco B.V. op maat gemaakte regeling.
 
Over het voornemen om een bestemmingsplan op te stellen worden geen stukken ter inzage gelegd, wordt geen gelegenheid geboden om zienswijzen naar voren te brengen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen. Het te vervaardigen ontwerpbestemmingsplan wordt te zijner tijd gepubliceerd. Gedurende de termijn van tervisielegging kunnen dan desgewenst zienswijzen worden ingediend.
 
Algemene informatie
Als u nog vragen heeft naar aanleiding over dit bestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.
 
Naar boven