Ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied noord en zuid, Omgevingsdienst regio Utrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp bestemmingsplan ‘Landelijk gebied noord en zuid’ (identificatienummer NL.IMRO.0353.201203Lgebied-On02) hebben vastgesteld. Het ontwerp bestemmingsplan wordt op nieuw ter inzage gelegd naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State. In deze uitspraak zijn de artikelen 23 en 34 deels vernietigd. Het voorliggende ontwerp bestemmingsplan repareert deze artikelen.

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Landelijk gebied noord en zuid’ ligt van 7 mei t/m 17 juni 2015 ter inzage bij het Klantcontactcentrum. Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan te raadplegen via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

U kunt gedurende de genoemde periode uw zienswijze onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Landelijk gebied noord en zuid (nummer Z-2015-16877)’ richten aan de gemeenteraad van IJsselstein, per adres Omgevingsdienst regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht. Het is niet mogelijk om uw zienswijze per e-mail in te dienen.

Naar boven