Logo Vught
Vaststelling wijzigingsplan ‘Helvoirtseweg 146–148’, Vught

Het college van burgemeester en wethouders van Vught heeft op 14 april 2015 het wijzigingsplan ‘Helvoirtseweg 146–148' ongewijzigd vastgesteld.

Wat maakt dit wijzigingsplan mogelijk?

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel van ‘Villa Craijenstein’, gelegen tussen de N65, John F. Kennedylaan en Lekkerbeetjenlaan in Vught en ziet op de wijziging van de bestemming van het perceel van ‘Kantoor’ naar ‘Wonen’.

Hoe kunt u het wijzigingsplan inzien?

Het wijzigingsplan en het besluit hogere waarden ligt ter inzage van donderdag 23 april 2015 tot en met woensdag 3 juni 2015. U kunt in deze periode de stukken op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. Het plan is ook te zien via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan een belanghebbende beroep instellen tot en met 3 juni 2015. Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de redenen van het beroep en uw handtekening.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op 4 juni 2015. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Naar boven