Wilderinkshoek 2014 bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld
Logo Hengelo
De gemeenteraad heeft op 8 april 2015 het volgende bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld:
- Wilderinkshoek 2014
Het bestemmingsplan voor de Wilderinkshoek is geactualiseerd. Het plangebied van dit nieuwe plan, Wilderinkshoek 2014, wordt globaal begrensd door de Hengelo-Zutphen, de Krabbenbosweg, 't Onland, de Oelerweg, de Haaksbergerstraat, het Twentekanaal en de A35 (met uitzondering van het retentiegebied Woolderbinnenbeek). Met uitzondering van het gebied rondom de Laurastraat/Elisabethstraat. Dit betreft een ontwikkelingsgebied, mochten hiervoor concrete plannen ontstaan dan zal hier een aparte procedure voor worden gevoerd.
 
Wijzigingen
Ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan is een aantal wijzigingen in het vastgestelde plan opgenomen. Het betreft zowel ambtshalve wijzigingen als wijzigingen naar aanleiding van ingediende zienswijzen. Deze wijzigingen hebben betrekking op de toelichting, de regels en de verbeelding. Een overzicht van alle wijzigingen vindt u in de staat van wijzigingen.
 
Inzien en beroep
U kunt het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 22 april 2015 tot en met 2 juni 2015 op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo (Ov) en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0070-0301. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingebracht. Daarnaast kan iedere belanghebbende beroep instellen tegen de planonderdelen die gewijzigd zijn vastgesteld. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 3 juni 2015. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op www.raadvanstate.nl of neem contact op met Gonny Boers, telefoonnummer 14074.
 
Naar boven