Vastgesteld wijzigingsplan ‘Nieuw-Vennep Getsewoud 1e wijziging’ artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening)
Logo Haarlemmermeer
Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend, dat zij bij besluit van 14 april 2015, nummer 2015.0009214, het wijzigingsplan ‘Nieuw-Vennep Getsewoud 1e wijziging’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGrnwvgetsew1ewijz-C001
en is conform de artikelen 1.2.1 tot en met 1.2.5 van het Besluit ruimtelijke ordening in elektronische vorm vastgelegd en in die vorm vastgesteld.
Het college heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het wijzigingsplan, omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd
 
Het plan
Het wijzigingsplan ‘Nieuw-Vennep Getsewoud 1e wijziging’ omvat een bouwplan voor een pannenkoekenrestaurant aan de IJweg-oostzijde in Nieuw-Vennep met een ontsluiting op de Getsewoudweg. Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.
 
Inzien
Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/wro 
Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur en op dinsdagavond van 17.00-20.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900-1852.
De terinzageligging begint op 21 april 2015 en duurt zes weken.
 
Beroep
Binnen de zes weken waarin de stukken ter inzage liggen kunnen de volgende belanghebbenden
beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:
a. belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;
b. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om
een zienswijze in te dienen;
c. belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.
Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van
State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
 
 
Inwerkingtreding
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Indien het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd
 
 
Naar boven