Logo Zeevang
Ontwerpbestemmingsplan, IJsselmeerdijk 27, Warder, Zeevang

Er is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding voor de locatie IJsselmeerdijk 27 te Warder Het plangebied betreft een locatie aan de IJsselmeerdijk te Warder. Het plan beoogt de sloop van bestaande opstallen en het daarvoor in de plaats realiseren van een nieuwe stolp met bijgebouwen. Tevens wordt met dit bestemmingsplan een B&B en inpandige, kleinschalige wellness mogelijk gemaakt.

Tervisielegging

Gelet hierop maakt het college van burgemeester en wethouders bekend dat, op grond van artikel 3.8, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan “IJsselmeerdijk 27” met ingang van woensdag 22 april 2015 gedurende 6 weken (d.i. tot en met 3 juni 2015) voor een ieder ter inzage liggen.

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) bij de gemeenteraad van Zeevang naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan. Zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpbestemmingsplan dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Zeevang, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen, Wonen, Zorg, telefoonnummer (0299) 409444.

Gedurende genoemde termijn liggen de bij dit bestemmingsplan behorende stukken tijdens openingstijden (maandag tot en met vrijdag 9.00-12.00 uur, woensdag 16.00-19.00 uur) ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Voor het inzien van de stukken kunt u zich melden bij het Klantencontactcentrum (0299-409409).

Ook zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website (zie bijgevoegde bestanden hieronder). Het plan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (code NL.IMRO.0478.BPIJsselmeerdijk27-ON01) en de gemeentelijke website (www.Zeevang.nl).

Oosthuizen, 21 april 2015

Burgemeester en wethouders van Zeevang.

Naar boven