Logo Alblasserdam
Gewijzigd vastgesteld Herstelplan Alblasserdam, Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat de gemeenteraad op 31 maart 2015 het Herstelplan Alblasserdam gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen betreffen aanpassingen in de regels en de verbeelding van de geometrische plaatsbepaling (plankaart) en zijn aangegeven in de bij het vaststellingsbesluit behorende nota zienswijzen.

Het bestemmingsplan is vastgesteld om te voorzien in een actuele juridische regeling voor een groot gedeelte van de gemeente (met uitzondering van het Landelijk Gebied en de locatie Mercon Kloos).

Inzage

Het bestemmingsplan (planindn: NL.IMRO.0482.bpherstelplan083-vg01) en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 24 april 2015 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Publiekszaken. De plannen zijn ook digitaal in te zien via de site van de gemeente www.alblasserdam.nl (onder ruimtelijke plannen- bestemmingsplannen – vastgesteld Herstelplan Alblasserdam) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de periode van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor zover het een aangebrachte wijziging betreft, kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep instellen.

Het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam,

Alblasserdam, 22 april 2015

Naar boven