Terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan 1e partiële herziening bestemmingsplan “Kommen gemeente Tholen”, Postweg 4 Tholen
Logo Tholen
Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan:
 
Bestemmingsplan: 1e partiële herziening bestemmingsplan “Kommen gemeente Tholen”- Postweg 4 Tholen
Plangebied: Postweg 4 Tholen
Aanleiding: Op 14 maart 2013 heeft de gemeenteraad van Tholen het bestemmingsplan 'Kommen gemeente Tholen' vastgesteld. Dit bestemmingsplan is consoliderend van aard. Dat wil zeggen dat uitgegaan is van
het bevestigen van de bestaande legaal tot stand gekomen situatie. Gebleken is echter dat voor de locatie Postweg 4 in Tholen de regeling verruimd is. De onderhavige 1e partiële herziening van het bestemmingsplan 'Kommen gemeente Tholen' heeft dan ook tot doel om de situatie van voor de vaststelling van het vigerende bestemmingsplan te herstellen zodat uitsluitend het vestigen van een kinderdagverblijf mogelijk is op het perceel.
 
 
Inzage
Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.
 
U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.bpPostweg4TH-OW01.
 
Zienswijze
Binnen deze inzagetermijn kan een ieder een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. De zienswijze kan zowel mondeling of schriftelijk naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders van Tholen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Tholen, Postbus 51, 4690 AB Tholen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen kan, voor het maken van een afspraak, contact opnemen met afdeling ROVH, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefoonnummer 14 0166. Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden opgesteld. De ingebrachte zienswijzen worden mede ter inzage gelegd.
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking én men belanghebbende is.
Naar boven