Logo Lelystad
Ontwerpuitwerkingsplan IX HanzePark, Lelystad

Het college van burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat het ontwerp van Uitwerkingsplan IX van het bestemmingsplan HanzePark is opgesteld.

Het plan is opgesteld voor het oprichten van 13 rijwoningen. Het plangebied ligt centraal in het bestemmingsplangebied HanzePark, ten noorden van de Hanzeborg en aan de zuidzijde van de Rigastraat, in het westen wordt de bebouwing begrensd door de Lubeckstraat. Dit plan wil het college gaan vaststellen.

Het bovengenoemde uitwerkingsplan ligt met ingang 09 april 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de Stadswinkel in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2. De Stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdags gesloten.

Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.lelystad.nl.

Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college omtrent het voornemen genoemde wijzigingsplan vast te stellen. Ingeval van indiening van een mondelinge zienswijze wordt verzocht eerste contact op te nemen met telefoonnummer 14 0320.

Naar boven