Logo Korendijk
Ontwerpwijzigingsplan Langeweg 13 in Nieuw-Beijerland, Korendijk

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 13 april 2015 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpwijzigingsplan Langeweg 13 Nieuw-Beijerland ter inzage ligt.

Het plan

In het bestemmingsplan Buitengebied is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de vorm van het bestemmingsvlak te veranderen. De verandering van de vorm van het bestemmingsvlak maakt het mogelijk een landbouwschuur te bouwen op een voor het agrarisch bedrijf logistiek gunstige locatie.

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan Langeweg 13 Nieuw-Beijerland als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0588.BPBGA13wp0714-ON01, bestaande uit een toelichting met daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart) ligt vanaf 13 april 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijke website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en Beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Korendijk, postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerpwijzigingsplan Langeweg 13 Nieuw-Beijerland.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met Nathalie van Prooijen-Pille van de afdeling Dienstverlening. Zij is op maandag, dinsdag- en woensdagochtend bereikbaar via telefoonnummer 0186-697771.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Piershil, 10 april 2015

Naar boven