Logo Utrecht (Utr)
Ontwerpwijzigingsplan ‘Voormalige belhuizen Amsterdamsestraatweg Ondiep’, Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 11 april 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan "Voormalige belhuizen Amsterdamsestraatweg Ondiep".

Plangebied en doelstelling

Het plangebied omvat een individueel pand aan de Amsterdamsestraatweg. Het gaat om de volgende adres Amsterdamsestraatweg 207.

De hoofddoelstelling van het ontwerpwijzigingsplan is de beperking van het aantal belhuizen op de Amsterdamsestraatweg planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart) ligt met ingang van 11 april 2014 gedurende zes weken, dus tot en met 22 mei 2014 ter inzage bij:

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

    Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 17.00 uur.

    Voor het maken van een afspraak voor nadere uitleg kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 030-2864802.

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken. Omdat dit een wijziging betreft van een bestemmingsplan van voor 2008 geldt deze verplichting in dit geval niet. Desalniettemin zal het plan wel worden gepubliceerd via de landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl.

De gemeente Utrecht biedt het wijzigingsplan ook aan via de gemeentelijke website, www.utrecht.nl/bestemmingsplannen

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

De heer P.H. Meijer

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: 'ontwerpwijzigingsplan "Voormalige belhuizen Amsterdamsestraatweg Ondiep'.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030- 2860281) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. De terinzagetermijn loopt tot en met 22 mei 2014

U kunt een zienswijze niet via email of digitaal indienen.

Naar boven