Logo Maasdonk
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Nuland Oost, Uitwerkingsplan Pelgrimsche Hoeve fasen 1 en 2’, Maasdonk

Het ontwerpuitwerkingsplan “Nuland Oost, Pelgrimsche Hoeve fasen 1 en 2” betreft een uitwerking van het bestemmingsplan Nuland Oost. Vanwege de flexibiliteit en de uniformiteit van de regels hebben burgemeester en wethouders er voor gekozen ook fase 1 in het nieuwe uitwerkingsplan mee te nemen. Het ontwerpuitwerkingsplan voorziet in 15 woningen in de eerste fase en circa 40 woningen in de tweede fase op het perceel kadastraal bekend gemeente Nuland, sectie E, nummer 978. De voorgenomen 55 woonkavels liggen in het noordwesten van het gebied.

Ter inzage

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt conform artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) voor iedereen vanaf 7 april 2014 2013 gedurende zes weken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur, op dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis van Maasdonk, Dorpsplein 9 te Geffen. Tevens is het ontwerpuitwerkingsplan in te zien op internet www.maasdonk.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is daar in te zien via URL: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1671.BPKM2014DN000094-001O

Indiening zienswijze

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan bij burgemeester en wethouders kenbaar maken. De schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan: burgemeester en wethouders van Maasdonk, Postbus 5, 5386 ZG Geffen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u tot en met 2 mei 2014 van maandag tot en met donderdag en vrijdagochtend voor het beleggen van een hoorzitting contact opnemen met werkeenheid Beleid, bureau Vrom. De hoorzitting zal dan in week 19 plaatsvinden. Tijdens de hoorzitting zal alleen worden gehoord. Er wordt niet op de zienswijzen ingegaan. Van de hoorzitting zal een verslag worden opgemaakt. Dit verslag zal het college in de verdere besluitvorming meenemen.

Verdere procedure

Na behandeling van zienswijzen zullen burgemeester en wethouders over het uitwerkingsplan besluiten.

Maasdonk, 4 april 2014

Burgemeester en wethouders van Maasdonk, namens deze, Coördinator werkeenheid Vrom-Beleid, W.C.M. van Veghel

Naar boven