Logo Houten
Ontwerpuitwerkingsplan Leebrug II 2e fase Noord, Houten

Op 26 maart 2013 heeft de gemeenteraad het globaal bestemmingsplan Leebrug II 2e fase vastgesteld. Om de bouw van woningen mogelijk te maken moet er nu een uitwerkingsplan worden vastgesteld. Op 25 maart 2014 heeft het college ingestemd met het ontwerp van het uitwerkingsplan en het vrijgegeven voor terinzagelegging

Het uitwerkingsplan omvat de gedetailleerde bestemmingen voor de locatie tussen de buurtweg Het Hout, het fietspad Leebrugpad en de Vijfwal. In dit deel van Leebrug II zijn al 5 schoolwoningen gebouwd. Het uitwerkingsplan Leebrug II 2e fase Noord voorziet verder in de bouw van 11 grondgebonden woningen en een gebouw voor maximaal 24 appartementen.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpuitwerkingsplan inzien?

Het ontwerp van het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 3 april 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Houten bij de GemeenteInGang. De GemeenteInGang is uitsluitend geopend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.houten.nl/afspraak of via telefoonnummer (030) 63 92 611.

Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0350LB2F2NOORD-OWUP.

Het plan is eveneens raadpleegbaar via de gemeentelijke webviewer RoView: http://0321.roview.net/

De plannen worden tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen .

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn:

NL.IMRO.0321.0350LB2F2NOORD-OWUP

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge reacties kunnen na afspraak kenbaar gemaakt worden met dhr. W.F. de Moed of dhr. R, de Goede. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 63 92 611.

Vervolg

Na de terinzagelegging zal het college van burgemeester en wethouders zal ontwerp-uitwerkingsplan, al dan niet gewijzigd, vaststellen. Daarna is het gedurende 6 weken nog mogelijk tegen het besluit van het college in beroep te gaan.

Op dit plan is de Crisis- en Herstelwet van kracht.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen dhr. W.F de Moed of dhr. R.de Goede

Naar boven