Logo KampenOntwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen en afwijken van het bestemmingsplan - Multifunctioneel Dorpshuis Zalk

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een projectafwijkingsbesluit is genomen voor de bouw van een multifunctioneel dorpshuis aan de Broeksteeg te Zalk ter plaatse van het huidige oefenveld. Genoemd besluit betreft een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo.

De afwijking van het bestemmingsplan "Zalk 2012" is nodig omdat het gebouw niet past binnen het bouwvlak en een aantal functies niet binnen de bestemming "Sport" passen. Verder was er een positief advies van de Vereniging tot behoud van de molens nodig om de gewenste bouwhoogte te kunnen toestaan.

Met ingang van 26 maart 2014 liggen de ontwerpomgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing behorende bij het projectafwijkingsbesluit en de daarbij behorende stukken gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak.

Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van "zienswijze projectafwijkingsbesluit Multifunctioneel Dorpshuis Zalk". Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.

Naar boven