Logo Veldhoven
Ontwerpwijzigingsplan Heistraat – Zoom, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 4 april tot en met 15 mei 2014 het onderstaande ontwerp- wijzigingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl . Trefwoord ‘wijzigingsplan Heistraat – Zoom’.

Tevens zal er op 14 april as. tussen 19.00u en 21.00u een inloopavond worden gehouden in museum ’t Oude Slot, Hemelrijken 6, 5502 HM te Veldhoven.

Naam

Wijzigingsplan ‘Heistraat – Zoom’

Omschrijving

Het wijzigingsplan betreft een planologische regeling (wijziging bestemming ‘Groen’ naar ‘Bedrijf’) ten behoeve van de realisatie van een bedrijfsgebouw met bijhorende voorzieningen op het perceel gelegen op de hoek Heistraat – Zoom (kadastraal bekend K nr. 2240). Het wijzigingsplan wordt op basis van het bestemmingsplan ‘Aansluiting Kruisstraat’ in procedure gebracht.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Een schriftelijk ingediende zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 2 april 2014

Naar boven