Logo Ooststellingwerf
Omgevingsvergunning voor het plaatsen van een overkapping op de buitenbak op het perceel Vaart Zz 104 A te Appelscha, Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van gemeente Ooststellingwerf maken bekend dat zij een omgevings-vergunning verlenen voor het plaatsen van een overkapping op de buitenbak op het perceel Vaart Zz 104 A te Appelscha.

De aanvraag om omgevingsvergunning heeft zaaknummer Z-HZ_WABO-2013-0317. Voor het project zijn de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening’ aangevraagd.

Inzien

De beschikking van de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 26 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis aan `t Oost 11 te Oosterwolde, telefoon 0516 – 56 64 64. Voor de inzage van de beschikking en bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 12:30 uur.

Beroepsmogelijkheid

Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord Nederland, Sector Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. In principe staat het beroep alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking.

Tevens kunnen belanghebbenden – voor zover zij daarbij een spoedeisend belang hebben – op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht voorlopige voorziening tot schorsing van dit besluit vragen. Dit verzoek moet ingediend worden bij de Voorzieningenrechter, Sector Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Oosterwolde, 26 maart 2014

Naar boven