Logo Weesp
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Huisartsenpraktijk Aetsveld, Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij voornemens zijn om, op grond van art. 2.1 lid 1 onder c, alsmede art. 2.12 lid 1 sub a, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit “afwijken van het bestemmingsplan” ten behoeve van het volgende plan:

  • Het realiseren van een huisartsenpraktijk naast Mr. C. Kooimancentrum 15a in Aetsveld (fase afwijking bestemmingsplan).

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 27 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn tijdens openingstijden in te zien in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a. Het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.weesp.nl . Gedurende deze termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze tegen dit ontwerpbesluit indienen. De zienswijze dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5099, 1380 GB te Weesp. Degene die van deze mogelijkheid geen gebruik maken kunnen, nadat het besluit is genomen, geen beroep meer indienen.

Naar boven