Logo DelfzijlOnherroepelijk bestemmingsplan ‘Delfzijl - Jan Plenterstraat’

De raad heeft op 19 december 2013 het bestemmingsplan ‘Delfzijl - Jan Plenterstraat’ gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan is met ingang van 13 maart 2014 onherroepelijk.

Het bestemmingsplan ‘Delfzijl - Jan Plenterstraat’ is voor de bouw van zestien woningen aan de Jan Plenterstraat te Delfzijl (twee blokjes van drie woningen en twee blokjes van vijf woningen). Voor deze locatie is in het geldende bestemmingsplan ‘Delfzijl - Kern Noord’ een ander woningtype opgenomen namelijk twee-onder-één-kap woningen.

De locatie ligt in de Schrijversbuurt en wordt aan de oostkant begrensd door de watergang gelegen aan de Ede Staalstraat, aan de westkant door de Saul van Messelstraat en aan de noordkant door de Waddenweg.

Ter inzage

Het plan is vanaf vandaag in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en beheersverordeningen’. Ook is het plan in te zien in het gemeentehuis bij de afdeling Ontwikkeling. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of telefoonnummer 140596. De digitale versie van het bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Naar boven