Logo Vlist
Kennisgeving ontwerpbeschikking Bed & Breakfast woonboerderij West-Vlisterdijk 40, 2855 AJ Vlist, Vlist

Ons documentnummer:14-0002769

Ons zaaknummer: ZK13002812

Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlist maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht toepassing geven aan de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht), waarbij zij voornemens zijn om vergunning te verlenen voor:

  • het realiseren van een Bed & Breakfast in de woonboerderij aan het adres West-Vlisterdijk 40, 2855 AJ Vlist.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 26 maart tot en met 6 mei 2014 op het gemeentekantoor, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Zienswijzen indienen vóór 7 mei 2014.

Het is mogelijk binnen de termijn van ter visie legging schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met bouw- en woningtoezicht. Informatie dhr. K. Brandwijk, tel. 0182-348414, email k.brandwijk@gemeentevlist.nl

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven