Logo KampenVastgesteld bestemmingsplan IJsselmuiden Dorpsrand

Met ingang van woensdag 19 maart 2014 ligt bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen, gedurende zes weken voor een ieder het vastgestelde bestemmingsplan ’IJsselmuiden Dorpsrand’, NL.IMRO.0166.00991124-VB01 ter inzage ligt. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op de website van de gemeente via www.kampen.nl/bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘IJsselmuiden Dorpsrand’ maakt deel uit van het traject ‘actualisering van bestemmingsplannen’ en is opgesteld ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen in het plangebied. Het plangebied is gelegen tussen de wijken Groenendael, Zeegraven en Losse Landen in IJsselmuiden, de kern van Grafhorst en de Koekoekspolder.

Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzage ligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad van Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven