Logo LisseTijdelijk verkeersmaatregelen tijdens de corso 2014

Corsomarkt

In verband met de bloemencorso wordt er op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei 2014 een Corsomarkt georganiseerd. Hiervoor worden de volgende wegen vanaf vrijdag 6.00 uur tot zaterdag 18.00 uur afgesloten:

  • 1.1. Kanaalstraat, gedeelte Heereweg tot aan de Julianastraat

  • 2.2. Kapelstraat

  • 3.3. Koninginneweg, gedeelte Kanaalstraat tot ingang Blokhuis

Bloemencorso

Tijdens de bloemencorso op 3 mei 2014 is er op de doorgaande routes verkeershinder. In Lisse is zoals gebruikelijk de wegsleepregeling van kracht.

Extra: u kunt uw fiets parkeren op het parkeerterrein achter de voormalige Heemkerkgarage /De Gewoonste Zaak, het parkeerterrein bij de Heulgalerij (t.o.v. Linker Lisse), Grachtweg (hoek Schoolstraat), Westerdreef (achter de Berkhoutlaan) en op het Meer en Houtplein.

Stopverbod

De Wagenstraat maakt onderdeel uit van de calamiteitenroute. Daarom geldt er een tijdelijk stopverbod van vrijdag 2 meil 24.00uur tot zaterdag 18.00 uur. Het stopverbod geldt voor de rechterzijde vanaf het noorden (Nassaustraat) gezien. Er worden ook vooraankondigingsborden geplaatst. De bewoners zijn per brief geïnformeerd en mogen die dag met de ontheffing overal elders in de blauwe zone parkeren. De wegsleepregeling is van kracht.

Lisse 6 maart 2013

Burgemeester en wethouders van Lisse,

Namens deze:

Hoofd Ibor.
T.Roersma
Naar boven