Logo HaarenOntwerpbeschikking woon-zorg complex De Leyenhof  Bloeymanstraat 14, 5268 AX te Helvoirt  (U1 20121110)

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning willen verlenen, middels de uitgebreide voorbereidingsprocedure:

 

Bloeymanstraat 14, 5268 AX te Helvoirt

Het oprichten van woon-zorg complex De Leyenhof, 1e fase

Activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Ingediend 31-5-2012

Aangegeven is datum van ontvangst. De ontwerpbeschikking en alle relevante stukken liggen van

13 maart 2014 tot en met 23 april 2014 tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de Gemeentewinkel in de hal van het gemeentehuis. Om deze documenten in te zien dient u een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411 - 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving”; vervolgens op “Ruimtelijke projecten” en zo vindt u onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.OV14HVTLeyenhof-ON01.

Gemotiveerde zienswijzen kunnen door iedereen zowel schriftelijk als mondeling tot en met 23 april 2014 bij ons college worden ingediend. Belanghebbenden die op de hierboven omschreven wijze zienswijzen hebben ingebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet eerder in staat waren zienswijze in te brengen, kunnen tegen de definitieve vergunning beroep instellen.

Naar boven