Logo Amsterdam - Centrum
Ontwerpwijzigingsplan 1e wijziging bestemmingsplan Water, Amsterdam – Centrum

Ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening wordt het volgende bekend gemaakt.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum heeft bij besluit van 11 maart 2014 het ontwerpwijzigingsplan eerste wijziging van het bestemmingsplan Water vrijgegeven voor terinzagelegging.

Wijzigingsplan

Aanleiding voor het opstellen van de eerste wijziging van het bestemmingsplan Water zijn enkele voorgenomen verplaatsingen van woonboten naar een andere ligplaats binnen het bestemmingsplangebied.

Terinzageligging

Het ontwerpwijzigingsplan eerste wijziging van het bestemmingsplan Water, ligt met ingang van 21 maart tot en met 1 mei 2014 op papier ter inzage op het stadhuis, receptie, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden van het ontwerpwijzigingsplan worden digitaal beschikbaar gesteld op de index ruimtelijke plannen

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van de terinzageligging kan een belanghebbende een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden verstuurd naar het volgende adres:

De directeur van de Dienst Ruimtelijke Ordening

t.a.v. stadsdeel Centrum

Directie Omgevingsmanagement, afdeling Realisatie Fysiek

Dhr. A. Peters

Postbus 2758

1000 CT Amsterdam

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kunt u op werkdagen een afspraak maken met de afdeling Realisatie Fysiek van stadsdeel Centrum, telefoonnummer (020) 256 4416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 20 maart 2014

Naar boven