Logo Amsterdam - Zuid
Ontwerpbeschikking Wabo: Van Ostadestraat 29, Amsterdam – Zuid

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend:

Het uitvoeren van de volgende werkzaamheden op het adres Van Ostadestraat 29:

  • het oprichten van een gebouw op het erf behorende bij de begane grond van de Van Ostadestraat 29 met bestemming daarvan tot één woning en het maken van een inpandige parkeervoorziening met toegang voor de woning op het hierboven genoemde adres (kadastraal perceel ASD18 V 030409 G 0000).

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij hiervoor, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo);

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 24 maart 2014 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923. U dient hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via het informatienummer van de Gemeente Amsterdam 14 020 of via onze website www.zuid.amsterdam.nl/bekendmakingen , onder ’het digitaal loket’.

De ontwerpbeschikking kan tevens bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties , onder ’Stukken ter inzage’.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kan een ieder een zienswijze kenbaar maken met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar Stadsdeel Zuid, afdeling Vergunningen, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen van Stadsdeel Zuid, via het informatienummer van de Gemeente Amsterdam 14 020.

Amsterdam, 19 maart 2014

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar

stadsdeelvoorzitter waarnemend stadsdeelsecretaris Y.N. Jakobs

Naar boven