Logo Hardenberg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hardenberg, N34, J.C. Kellerlaan-Coevorden’, Hardenberg

Vanaf woensdag 19 maart 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hardenberg, N34, J.C. Kellerlaan-Coevorden’ gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 29 april 2014

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de het gedeelte van de N34 van de J.C. Kellerlaan tot de grens met de gemeente Coevorden (incl. alle te realiseren ongelijkvloerse kruisingen).

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 19 maart 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 27 maart 2014 wordt van 16.00 uur tot 20.30 uur een inloopbijeenkomst gehouden over dit plan. De bijeenkomst vindt plaat in het gemeentehuis in Hardenberg. Medewerkers van de gemeente Hardenberg en de provincie Overijssel zijn deze bijeenkomst aanwezig om het bestemmingsplan en het wegontwerp toe te lichten en om vragen te beantwoorden.

Naar boven