Logo Velsen
Vastgesteld- bestemmingsplan ‘Curacaostraat’, Velsen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Velsen in zijn vergadering van 6 maart 2014 het bestemmingsplan Curaçaostraat ongewijzigd (idn: NL.IMRO.0453.BP1502CURACAOSTRA1-R001) heeft vastgesteld. Het ontwerp-bestemmingsplan Curaçaostraat heeft hieraan voorafgaand vanaf vrijdag 15 november 2013, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Binnen deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het zuidelijke deel van de Curaçaostraat in Santpoort-Noord.

Krachtens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, ligt het vastgestelde bestemmingsplan "Curaoçaostraat" voor een ieder met ingang van 21 maart 2014 totdat de beroepstermijn is verstreken ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan en daarbij behorende stukken zijn in te zien bij de receptie van het stadhuis, Dudokplein 1 te IJmuiden. De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Een exemplaar van het vastgestelde bestemmingsplan in te zien bij de centrale bibliotheek te IJmuiden gedurende de gebruikelijke openingstijden. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen beroep indienen. Met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd, kan daartegen binnen zes weken beroep worden ingediend bij de Raad van State.

(Voor zover bezwaren bestaan tegen de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen kan door belanghebbenden daartegen eveneens beroep worden ingediend binnen de hier bovengenoemde termijn.) Hiervoor is een griffierecht verschuldigd. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn.Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Belanghebbenden die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

IJmuiden, 10 maart 2014

Burgemeester en wethouders van Velsen, de secretaris,

de burgemeester,

Naar boven