Logo Grootegast
Omgevingsvergunning voor aanpassing en veranderen gebruik woning op Broersma’s reed 6 te Opende, Grootegast

Kennisgeving ontwerpbeschikking Broersma’s reed 6 te Opende

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • het vervangen van het dak, het moderniseren en het veranderen van het gebruik van de woning (i.c.“plattelandswoning”) op het perceel Broersma's reed 6 te Opende

De aanvraag, ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 maart 2014 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie in het gemeentehuis in Grootegast.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk en mondeling zienswijzen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast, Postbus 46, 9860 AA in Grootegast. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen genoemde termijn contact opnemen met mevrouw E. van Oorschot-de Raaf, telefoonnummer 0594-695770.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Grootegast, 18 maart 2014

Naar boven