Logo Naarden
Vastgesteld wijzigingsplan Oud Blaricumerweg 34, Naarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 10 maart 2014 het college van burgemeester en wethouders het wijzigingsplan “Oud Blaricumerweg 34” heeft vastgesteld.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 13 maart 2014 voor een periode van zes weken, (dus tot en met 23 april 2014) voor een ieder ter inzage.

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde wijzigingsplan “Oud Blaricumerweg 34” en vaststellingsbesluit beschikbaar gesteld op www.naarden.nl onder ‘ondernemen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘Wijzigingsplan Oud Blaricumerweg 34’.

Tevens kan het vastgestelde wijzigingsplan “Oud Blaricumerweg 34” worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Indienen beroep

Binnen de gestelde termijn van zes weken (van 13 maart t/m 23 april 2014) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van het college van burgemeester en wethouders niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811.

Naar boven