Logo Winsum
Vaststelling bestemmingsplan ‘Winsum-Dorp, de Brake 2’, Winsum

Burgemeester en wethouders van Winsum maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 7 januari 2014 het bestemmingsplan ‘Winsum-Dorp, de Brake 2’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Ingevolge artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het plan met ingang van 12 maart 2014 t/m 22 april 2014 voor iedereen tijdens kantooruren ter inzage op het gemeentehuis, Hoofdstraat Winsum 70 te Winsum. Het bestemmingsplan Winsum-Dorp, de Brake 2, met nummer: NL.IMRO.0053.BPWI2013INBR1-VA01, is tevens te raadplegen via www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 20 februari 2013 t/m 2 april 2013 bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage beroep indienen tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan. De gemeenteraad heeft ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals dat ter inzage gelegen heeft, bij de vaststelling wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn weergegeven in het bij het bestemmingsplan behorende raadsbesluit en de daarbij behorende bijlagen.

Een belanghebbende, die bezwaar heeft tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling van het bestemmingsplan in het ontwerp zijn aangebracht, kan gedurende bovengenoemde periode eveneens beroep indienen. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een eventueel in te stellen beroep dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van genoemde afdeling.

Winsum, 11 maart 2014

Burgemeester en wethouders van Winsum

Naar boven