Logo Winsum
Ontwerpbestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Rasquert – Kievesterweg 4, Winsum

Burgemeester en wethouders van Winsum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Rasquert – Kievesterweg 4 (uitbreiding melkveehouderij)’ van 12 maart tot en met 22 april 2014 ter inzage ligt. Het plan behelst de uitbreiding van een melkveehouderij. Tegelijk hebben burgemeester en wethouders de ontwerp-omgevingsvergunning voor de nieuwe ligboxstal opgesteld.

Voor dit uitbreidingsplan is een coördinatiebesluit vastgesteld. Op grond van dit coördinatiebesluit zijn ontwerpbestemmingsplan en -omgevingsvergunning gezamenlijk in procedure gebracht.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning van 12 maart tot en met 22 april tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Winsum, Hoofdstraat 70 te Winsum. Het ontwerpbestemmingsplan is daarnaast ook te bekijken via onze website www.winsum.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0053.BPBG2012INBR-OW01).

Van 12 maart tot en met 22 april kunt u uw zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Winsum; Postbus 10, 9950 AA, Winsum.

Voor meer informatie over dit plan en/of de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met mevrouw N. Scheeper via 0595-447777.

Naar boven