Logo Zuidhorn
Omgevingsvergunning voor uitbreiden bestaande woning op perceel Dorpsstraat 18a te Den Horn, Zuidhorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van een bestaande woning op het perceel Dorpsstraat 18a te Den Horn. De aanvraag om omgevingsvergunning heeft zaaknummer 2013-0627. Voor het project is naast de activiteit bouwen ook de planologische afwijking op grond van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht aangevraagd.

Inzien

De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 13 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan Hooiweg 9 te Zuidhorn. Telefoonnummer 0594-508 779, servicebalie@zuidhorn.nl.

Beroep

Als u het niet eens bent met het besluit en u tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, dan kunt u binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit beroep instellen bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep te bevatten.

Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende omgevingsvergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift het besluit in werking treedt, dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

U kunt ook digitaal het beroepschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u meer informatie hierover.

Naar boven