Logo Schoonhoven
Ontwerpbestemmingsplan Thiendenland II – 2e herziening 3 percelen Tiendweg, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 maart tot en met 22 april 2014 het ontwerpbestemmingsplan ‘Thiendenland II – 2e herziening 3 percelen Tiendweg’ ter inzage ligt. Het plan ligt ter inzage bij de Afdeling Vrom, Haven 37 te Schoonhoven en is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via een directe link op de gemeentelijke website www.schoonhoven.nl .

De herziening omvat de 3 percelen aan de noordzijde van de Tiendweg, ten zuiden van de uitbreidingslocatie Thiendenland II. De percelen zijn direct ten oosten van Tiendweg 30, direct ten westen van Tiendweg 32 en tegenover Tiendweg 31 gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in andere hoogtematen en een verbreding van het meest oostelijke perceel.

Gedurende genoemde periode van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad, Postbus 504, 2870 AH Schoonhoven.

Naar boven