Logo Nederlek
Omgevingsvergunning uitbreiden woning Admiraal de Ruyterstraat 4 te Krimpen aan de Lek, Nederlek

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor de uitbreiding van de woning op het perceel Admiraal de Ruyterstraat 4 te Krimpen aan de Lek. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het (ver-)bouwen van een bouwwerk;

  • het handelen in strijd met de regels van de ruimtelijke ordening.

De vergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage vanaf 12 maart 2014 bij het omgevingsloket op het gemeentehuis te Lekkerkerk. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van het omgevingsloket voor het inzien van de stukken buiten de reguliere openingstijden, telefoonnummer 0180-667777.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl

Gedurende bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerp besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, tegen deze vergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden (artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht). Van de indiener van een beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen wordt door de griffie van de rechtbank verstrekt.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien gelet op uw belangen onverwijlde spoed is vereist bestaat de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag, Postbus 20302, 2900 EH 's-Gravenhage. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt eveneens een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank.

Lekkerkerk, 11 maart 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek

Naar boven