Logo Maasdonk
Openbare bekendmaking vaststelling wijzigingsplan ‘Centrumplan Zuid Geffen, herziening Mooi Geffen’ en verlenen omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen, Maasdonk

Herziening Mooi Geffen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat in de vergadering van 25 februari 2014 het wijzigingsplan “Centrumplan Zuid Geffen, herziening Mooi Geffen” ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan voorziet erin dat de bruto vloeroppervlakte die benut mag worden voor detailhandel, lichte horeca, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen wordt verhoogd met 100 m², waarbij gelijktijdig 1 wooneenheid minder gebouwd mag worden.

Burgemeester en wethouders van Maasdonk maken bekend (coördinatieregeling) dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning verlenen: voor uitbreiding supermarkt en de bouw van 21 appartementen op de locatie Dorpsplein / Harrie Schoutenstraat te Geffen.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht activiteit bouwen met bijbehorende stukken liggen vanaf 10 maart 2014 gedurende 6 weken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur in de publieksruimte van het gemeentehuis ter visie. Het plan is in te zien op de internetsite van de gemeente www.maasdonk.nl. Tevens is het plan te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1671.BPCZ2013WP000002-01VA

Beroep

Tegen deze besluiten kan binnen de termijn van tervisielegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20091, 2500 EA te Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan of de ontwerpomgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, dan wel door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te hebben gemaakt. Voor de mogelijkheid van beroep worden de twee besluiten als één besluit aangemerkt.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Het besluit van het college van burgemeester en wethouders treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Maasdonk, 7 maart 2014

Burgemeester en Wethouders van Maasdonk, Namens deze Coördinator werkeenheid Beleid W.C.M. van Veghel

Naar boven