Logo Woerden
Ontwerpbesluit Hogere waarde Dorpeldijk 1, Harmelen, Woerden

Bekendmaking Wet geluidhinder – Ontwerp Besluit hogere waarde t.b.v. nieuw te bouwen woning in verband ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpeldijk 1 Harmelen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden hebben ingevolge het bepaalde in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder het voornemen hogere waarden vast te stellen voor de geluidsbelasting op de gevel de nog te realiseren extra woning op het perceel Dorpeldijk 1 vanwege het railverkeer.

Het ontwerpbesluit voor deze hogere grenswaarde en het bijbehorende onderzoek liggen gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan “Dorpeldijk 1 Harmelen” ter inzage van 6 maart tot en met 16 april 2014 in de Koepel en bij het Omgevingsloket (op afspraak) in het stadhuis van de gemeente Woerden. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk (geen E-mail) of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbesluit in dienen. U kunt uw zienswijze, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbesluit Hogere waarden bestemmingsplan Dorpeldijk 1 Harmelen’ richten aan:

Burgemeester en wethouders van Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden.

Indien u uw zienswijze mondeling wilt indienen of als u vragen heeft, kunt u contact op te nemen met de mevrouw S. Gabriel, per telefoon (0348) 428522 of per e-mail gabriel.s@woerden.nl.

Naar boven