Logo DelfzijlKennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure, veranderen inrichting Valgenweg 7 te Farmsum

Burgemeester en wethouders van Delfzijl hebben in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning verleend aan Gebr. Borg Chemische en Logistieke Dienstverlening B.V. aan de Valgenweg 7, 9936 HV te Farmsum voor het veranderen van de inrichting (gedeeltelijke intrekking milieudeel).

Ter inzage

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 6 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Delfzijl. U kunt hiervoor een afspraak maken via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tijdens de periode van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Groningen, Sector Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Daarnaast kunt u in spoedeisende gevallen de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw beroepschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank te Groningen, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven