Logo Hillegom
Ontwerpbestemmingsplan Parkwijk (zienswijze), Hilllegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 27 februari 2014 heeft besloten om in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan Parkwijk.

Plangebied en inhoud van de plannen

Het ontwerpbestemmingsplan Parkwijk omvat het woonzorgcentrum Parkwijk, inclusief omliggende tuin en waterpartij, dat aan de westzijde wordt begrensd door de Parklaan, aan de zuidzijde door de Treslonglaan, aan de oostzijde door de Doornenburg en aan de noordzijde door de bebouwing van Maartensheem.

Het ontwerpbestemmingsplan biedt de mogelijkheid om een nieuw zorg- en verpleegcentrum te bouwen met 65 appartementen voor intramurale zorg en tevens zorginfrastructuur ten behoeve van extramurale zorg.

Er is geen exploitatieplan benodigd ex artikel 6.12 Wro, omdat het verhaal van kosten in een anterieure grondexploitatieovereenkomst is geregeld.

Het ontwerpbestemmingsplan Parkwijk ligt met ingang van 13 maart tot en met 23 april 2014 (zes weken) voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via een link op de gemeentelijke website www.hillegom.nl .

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen aan de gemeenteraad van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0252. Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Naar boven