Logo Menameradiel
Omgevingsvergunning Ljouwertertrekwei 30 C in Dronryp, Menameradiel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menameradiel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor de realisatie van een loods aan de Ljouwertertrekwei 30 C in Dronryp (NL.IMRO.1908.PBDrpLjouwert30C-0003). De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a sub 3 van de Wabo, waarvoor een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de gemeenteraad nodig was. De definitieve vvgb is door de gemeenteraad verleend op 6 februari 2014. De digitale versie van het besluit is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.menameradiel.nl . Een papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken ligt vanaf 17 maart 2014 zes weken ter inzage in het gemeentekantoor in Menaam.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de rechtbank Noord-Nederland:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpvergunning.

Inwerkingtreding

De vergunning treedt in werking de dag na afloop van de inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagetermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, treedt de vergunning niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Menaam, 14 maart 2014

Burgemeester en wehouders voornoemd; de secretaris, J.K. IJkema

de burgemeester, T. van Mourik

Naar boven