Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerk Reigerstraat’ Opheusden, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 6 maart 2014 tot en met 16 april 2014 het ontwerpbestemmingsplan “Kerk Reigerstraat” voor een ieder digitaal raadpleegbaar is via www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpOPreigerstraat11-ont1

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder “naar Bekendmakingen (RBC) / week 10 / Ruimtelijke Ontwikkeling”.

Het plan ligt voorts ter inzage bij de balie van het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden.

Dit bestemmingsplan voorziet in de aanpassing van het bouwvlak en de maatvoering (hoogte en goothoogte) van de kerk aan de Reigerstraat 11 te Opheusden.

Een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kan door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad van Neder-Betuwe, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Voor vragen over het plan kunt u contact opnemen met de Afdeling Fysieke Pijler (Bouwbalie) en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke Pijler (Ruimtelijke Ordening), beide bereikbaar via tel.nr. 0488-449900

Opheusden, maart 2014

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven