Logo Bergeijk
Vastgesteld wijzigingsplan Bredasedijk 35, Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken volgens het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij op 18 februari 2014 het wijzigingsplan ‘Bredasedijk 35’ met als identificatie nummer NL.IMRO.1724.WPUbre0026-VAST heeft vastgesteld.

Inzage

Met ingang van donderdag 6 maart 2014 ligt het collegebesluit en het wijzigingsplan met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Het wijzigingsplan kan worden ingezien tijdens openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur en op dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497-551455).

Het wijzigingsplan is ook digitaal in te zien op de website voor de ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u onder andere het wijzigingsplan vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het vastgesteld wijzigingsplan voorziet in vormverandering, niet zijnde een vergroting, van het agrarisch bouwvlak aan de Bredasedijk 35 te Bergeijk.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit wijzigingsplan worden verkregen.

Beroep

Vanaf donderdag 6 maart 2014 kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan, belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest hun zienswijze op het wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van Bergeijk naar voren te brengen, gedurende zes weken beroep tegen het besluit van de raad instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Tevens kan de indiener van een beroep vanaf donderdag 6 maart 2014 gedurende zes weken bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen tegen het besluit van de raad.

Het besluit van de raad treedt in werking daags na afloop van genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening als hierboven genoemd is ingediend, treden het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bergeijk, 5 maart 2014

Burgemeester en wethouders van Bergeijk W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort Burgemeester

Naar boven