Logo Nuth
Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Bongard 3, Wijnandsrade, Nuth

Omgevingsvergunning (Wabo)

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn om vergunning te verlenen ten behoeve van het wijzigen van het gebruik van een deel van een hoeve op de locatie Bongard 3 te Wijnandsrade als Kroonluchtermuseum en kroonluchteratelier.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken, die redelijkerwijs noodzakelijk mogen worden geacht voor een beoordeling van dit besluit, zullen met ingang van 5 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Nuth aan het Deweverplein 1 te Nuth; elke werkdag van 8.30–12.00 uur en op donderdag tevens van 14.00–17.00 uur.

Binnen voormelde periode kunnen door eenieder schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbesluit worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Nuth, Postbus 22000, 6360 AA te Nuth. Binnen voornoemde periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor zal desgevraagd een hoorzitting worden georganiseerd na een (tijdige) aanvraag daartoe bij het Wabo-loket van de gemeente Nuth: 14045 of wabo-loket@nuth.nl. Bij dit loket kan men ook terecht voor de ter inzage gelegde stukken, eventuele afschriften van stukken (tegen vergoeding van de legeskosten), nadere informatie over de aanvraag, de procedure, etc.

Tegen een definitieve beschikking kan slechts beroep worden aangetekend door belanghebbenden die ook zienswijzen over het ontwerpbesluit hebben ingebracht.

Nuth, 5 maart 2014

Het college van burgemeester en wethouders van Nuth.

Naar boven