Logo Hattem
Vaststelling bestemmingsplan Kwekerij Souman, Hattem

De gemeenteraad van Hattem heeft op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening in zijn vergadering van 3 februari 2014 besloten het ontwerp bestemmingsplan “Kwekerij Souman” vast te stellen.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan omvat een juridisch planologische regeling ten behoeve van een uitbreiding van de bestaande en nieuwe activiteiten, van de kwekerij aan de Zuiderzeestraatweg 23 te Hattem.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen vanaf 27 februari 2014 gedurende zes weken (tot en met 9 april 2014) ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het digitale bestemmingsplan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl en als PDF op http://www.hattem.nl.

Beroep instellen

U kunt gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt.

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

  • voor wat betreft de in het plan ten opzichte van het ontwerp aangebrachte wijzigingen, een ieder.

Als u beroep instelt blijft het besluit geldig. Wilt u dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

Het college van de gemeente Hattem,

26 februari 2014

Naar boven