Logo Purmerend
Vaststelling wijziging bestemmingsplan ex art. 3.6 Wet ruimtelijke ordening, Beemster, Purmerend

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend met toepassing van artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied 2012 willen wijzigen ten behoeve van het uitbreiden van een ligboxenstal op het perceel Westdijk 19 te Noordbeemster.

Het besluit ligt van 24 februari tot en met 7 april 2014 van 8.30 uur tot 12.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster.

Gedurende deze termijn bestaat de mogelijkheid van beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State voor een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpplan, dan wel een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen. Omdat de gemeente Purmerend de ambtelijke werkzaamheden voor de gemeente Beemster uitvoert, kunt u voor informatie contact opnemen met het team Vergunningen van de gemeente Purmerend.

Het bestemmingsplan (met planidentificatienummer NL.IMRO.0370.2012Westdijk19wijz-VA01) en kan tevens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via de gemeentelijk website www.beemster.net.

Naar boven