Logo Mook en Middelaar
Ontwerpbestemmingsplan Terrein Jachtslot De Mookerheide , Mook en Middelaar

WET RUIMTELIJKE ORDENING

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend, dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Terrein Jachtslot De Mookerheide en de hierbij behorende stukken per 26 februari 2014 voor eenieder gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage ligt. Het ontwerpplan voorziet in een concentratie (verplaatsing) van het parkeren nabij het Jachtslot en in het oprichten van een landgoedwinkel. Dit in het kader van het restauratieplan voor de omgeving van het Jachtslot.

De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BPjachtslot-ON01.

Zienswijze:

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. De termijn vangt aan op de dag van ter inzage legging. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 69 69 111 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Naar boven